WE LOVE: Zara Larsson

De wereld heeft een nieuwe popster nodig. Het is in onze ogen al even geleden dat we werden getrakteerd op een ster die de allure had de hele wereld te veroveren zoals bijvoorbeeld Taylor Swift, Katy Perry en Selena Gomez dat deden. Een pop prinses, dat is wat we willen. Stiekem hebben we er al lang een in ons midden. Een die onder de naam Zara Larsson al goed op weg is een grote naam te worden.

Acht jaar geleden begon de geboorte van de veelbelovende ster al. Toen won je op 10 jarige leeftijd namelijk al de Zweedse talentenjacht Got Talent. Hierna nam ze een welverdiende pauze om zich voor te bereiden op het echte werk. Drie jaar geleden leek ze er weer klaar voor te zijn en maakte ze haar comeback met “Uncover”. Het nummer werd een hit en de producers leken ineens in de rij te staan voor de zangeres. Momenteel staat de zangeres in de hitlijsten met maar liefst drie dikke hits. “Lush Life”, “Never Forget You” en haar Tinie Tempah samenwerking “Girls Like” hebben haar definitief op de kaart gezet.

Het popsterretje heeft iets speciaals. Met haar 18-jarige leeftijd weet ze zich te presenteren als hitmachine. Een belofte kunnen we wel zeggen. Het toffe is dat ze met alles wat ze tot nog toe heeft uitgebracht een diversiteit laat horen. En dat is precies wat elke grote popster als kwaliteit moet hebben. Moeten we nog vertellen dat ze een dijk van een stem heeft en looks waar je jaloers op word? Wij kunnen in elk geval niet wachten op haar grootse internationale debuut dat in september moet gaan uitkomen!

Reageren