WE LOVE: Yu-liang Liu

Yu-liang Liu, een fotograaf uit het fijne Berlijn. Yu-liang Liu, een fotograaf waarvoor Clean alleen maar liefde heeft. Yu-liang Liu, een fotograaf die we met liefde aan je voorstellen.

yu-liang-liu-3

Wat maakt deze fotograaf unieker dan andere? Het antwoord zal je gelijk begrijpen wanneer je zijn werk bekijkt. Hij voegt zijn fotografie samen met bekende schilderijen en doet dit op een perfecte manier. Een manier waarop het bijna lijkt alsof de kunstenaar het zo had gewild. Dit lijkt misschien makkelijk, gewoon even knippen en plakken. Maar geloof ons, dit is zo moeilijk en zeker niet voor iedereen weggelegd. Je model moet zo precies poseren om het op een goede manier te kunnen verwerken in het schilderij. Alsof dit poseren nog niet moeilijk genoeg is moet Yu-liang Liu er dus ook voor zorgen dat het model er mooi op staat. Wauw, complimenten.

yu-liang-liu-2

Voor zijn werk worden met name mannen gefotografeerd. Deze zijn in de meeste gevallen gehuld in fetish kleding. Of ‘gewoon’ naakt. Deze styling werkt vaak tegenstrijdig met het kunstwerk waardoor er een heel tof contrast ontstaat. Gek genoeg is het ondanks dit contrast wel altijd één geheel. Nogmaals, complimenten! Wij houden er van.

Instagram / Website

yu-liang-liu-1 yu-liang-liu-4

Reageren