WE LOVE: Tryst Pic

Je hebt fotografen die ‘gewoon’ fotograaf zijn. Ze maken de mooiste foto’s perfect voor de beste tijdschriften. Grote modellen en wereldwijde artiesten staan in de rij voor deze fotografen. Heerlijk uiteraard maar deze keer zetten we een fotograaf in de spotlight die het nét wat anders aanpakt. Een aanpak waar Clean blij van wordt. WE LOVE Adam Moco’s Tryst Pic project en gaan je precies uitleggen waarom!

Iedereen is bekend met de apps die het makkelijk maken in contact te komen voor een snelle “hookup”. Apps als Tinder, Grindr, Hornet en god weet wat nog meer zijn de man zijn behoeftes beste vriend. Dit zorgt ook gelijk voor een kritische kijk op het gebruik van deze apps. De taak aan Adam Moco hier een ander licht op te schijnen. Hij gebruikt de app niet voor de ordinaire snelle dates. Hij doet juist het tegenover gestelde door op zoek te gaan naar modellen. Van het ordinaire, snelle “hookup” gevoel wordt niets overgelaten wanneer het model voor de lens van Adam staat.

Tryst Pic laat zien dat de over het algemeen seksuele apps voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Dit wordt op de meest mooie manier mogelijk gedaan. De foto’s geven een persoonlijk, puur beeld van het model. Dit wordt nog eens aangedikt met het feit dat Adam alleen daglicht gebruikt om alles ook daadwerkelijk zo puur mogelijk te houden. Prachtig! WE LOVE!

www.trystpic.com

TRYST-ALEX_10-copy TRYST-CHRIS_H_09-copy TRYST-JAMES_01-copy TRYST-JARRETT_08-copy TRYST-JASON_02-copy TRYST-JASON_06-copy TRYST-KBJ_04-copy TRYST-KBJ_10-copy TRYST-KBJ_14-copy TRYST-MATHEW_01-copy TRYST-MATHEW_06-copy TRYST-MATTHIAS_05-copy

Reageren