WE LOVE: Tom Taylor

Iedereen houd van Disney. Jong of oud, iedereen heeft een band met de grootheden die Disney te wereld heeft gezet. De Kleine Zeemeermin, Belle en het Beest, Aladin, ieder heeft zijn eigen favoriet. De helden uit deze films zijn onder handen genomen door Tom Taylor. Hij maakt de tekenfiguren kind-onvriendelijk op zijn eigen manier. Daarentegen word het oh zo vriendelijk voor het ‘oudere’ publiek. Wij zijn fan!

tom-taylor-1

Tom Taylor is een illustrator uit de UK. Los van zijn heerlijke illustraties die online te bewonderen zijn is hij in de laatste jaren een eigen t-shirt lijn gestart. Op deze shirts vind je, vanzelfsprekend, zijn spraakmakende illustraties. Voor zijn laatste collectie is hij dus de Disney wereld ingedoken. Aladin aan de poppers, Ariel met een gag bal en prince charming onder de cum. Ja, je hoort het al. Het zijn geen shirts die je voor je kinderen wilt kopen…

tom-taylor-2

De tekenfilm gigant is niet zijn enige inspiratiebron. Zo liet hij zich ook inspireren door modellen voor zijn ‘TRADE’ serie en popsterren als Beyonce, Ariana Grande en Nicki Minaj. Zijn illustraties zijn altijd getekend op zijn eigen unieke, herkenbare wijze. Daarnaast zien we altijd invloeden van de kinky, vaak gay, porn scene. We gaan het gewoon nog eens zeggen; Wij zijn fan!

Shirt kopen? Dat kan op Prowler.
Tom Taylor Instagram

tom-taylor-6 tom-taylor-5 tom-taylor-7

Reageren