WE LOVE: Parascandalo Marco

Tijdens de Malta Fashion Week in mei werd het merk: Parascandalo Marco gepresenteerd. Het brein achter dit splinternieuwe merk is Marco Parascandalo himself. De eerste collectie vol brutale slogans werd populair en gelukkig kwam het merk deze herfst/winter met een nieuwe collectie om de hoek! 

Seriously Black
En laat ons oog nu net gevallen zijn op de Seriously Black collectie van deze herfst/winter! Aangezien de slogans van zijn vorige collectie één groot succes waren, nam hij deze mee naar zijn nieuwe collectie, maar dan nét een stapje verder! Hij haalde inspiratie uit de streatwear en gothic scene uit de jaren ’80 en ’90 en bracht het allemaal samen in zijn collectie. Ging eerst alles nog via social media, nu kun je ook zijn sweatshirts en T-shirts online kopen in zijn nieuwe webshop.

Maar wie is deze man met een grote voorliefde voor zwart? Marco Parascandola is een ambitieuze modeontwerper lekker op weg met “BTEC diploma in arts, crafts en design” in de ene hand en zijn carrière in de mode industrie in de andere. Hij heeft de nodige ervaring opgedaan bij verschillende couture en damesmode merken in Londen (!) waardoor hij de industrie en zichzelf heeft leren kennen. Daarnaast heeft hij tussen het customizen van vintage kleren en het regisseren van diverse fotoshoots de tijd gevonden voor zijn eigen merk.

Aanschouw zijn Seriously Black collectie op zijn website/facebook-pagina en wordt er net zo wild van als Clean!

Ps. Voor de vrouwen: Dat er alleen maar mannelijke modellen te zien zijn in de webshop wil absoluut niet zeggen dat deze sweatshirts en T-shirts bij jou niet net zo prachtig staan!

www.facebook.com/parascandalomarco
www.parascandalomarco.com

Geschreven door Mirte van Schaijk / Foto’s door Carlton Agius

Parascandalo-Marco-1 Parascandalo-Marco-2 Parascandalo-Marco-3

Reageren