WE LOVE: Milkshake

We roepen het al jaren “We love Milkshake festival”. Jaar op jaar word de liefde gevierd op de beste manier mogelijk. De wereld waar we ons momenteel in bevinden heeft een festival als deze harder nodig dan je denkt. Een plaats op de wereld waar alles kan en alles mag zonder dat je er voor veroordeeld word. Of moeten we zeggen twee plaatsen? Dit jaar vliegt het festival namelijk over naar Brazilië!

Voor wie niet kan wachten tot 29 en 30 juli, en vooral wanneer je geld in overvloed hebt, vlieg fijn over naar de andere kant van de wereld om jezelf op te warmen op 16 juni. Om het festival internationaal te vieren hoef je overigens niet het vliegtuig in te stappen. Dit kan gewoon fijn in ‘ons eigen’ Amsterdam. In de line-up vind je namelijk onder andere Wut?Club uit Londen, Less Drama More Techno uit Parijs en Pakhaus Berlin. Naast het internationale geweld vind je ook de grootste namen uit ons eigen land.

milkshake-poster-1

Dit jaar keren namen als Supertoys, Erwin Olaf, Now&Wow en Clean’s favoriet Vieze Poezendek weer terug naar het Westerpark. Al jaren op rij staan zij garant voor een feestje, ieder op zijn eigen unieke manier. Dat is dan ook gelijk wat Milkshake het beste festival van Nederland maakt. Uniek zijn en het uniek mogen zijn. Dit uit zich in diversiteit en nogmaals, heel veel liefde!

Wil je onze reviews van voorgaande jaren nog eens lezen? Here you go!

Je tickets koop je hier voordat het uitverkocht is. 

milkshake-poster-2

Reageren