WE LOVE: MARCUS.E.

Je start je blogcarrière in 2011.Dit levert je ervaring op en je leert ook nog eens te illustreren. Dit brengt je twee jaar later bij een stage periode bij een van Amsterdams beste PR bureaus, UPR. Hier krijg je uiteraard de kans om te werken met de grootste merken all over the world. Ditzelfde jaar pak je je koffers nog om richting Parijs te gaan voor Paris Fashion Week. Een aantal shows bijwonen zorgt voor inspiratie van alle kanten. De logische volgende stap? Deze ervaring en passie omzetten in een eigen kledinglijn. Een korte samenvatting van het verhaal van ontwerper Angelo Elizabeth.

De mode-industrie zit vol met patroontjes. Blokjes, ruitjes, streepjes, polka dots én de hound’s tooth. Geen van allen zijn ze weg te denken in onze kleding. Laatstgenoemde is de inspiratiebron bij de geboorte van MARCUS.E. Het kledingmerk opgezet voor de getalenteerde ontwerper. Is die hound’s tooth niet heel oubollig? Misschien wel. Maar niet als het aan Angelo ligt. Hij weet het patroon zo in zijn kleding te verwerken dat het modern en eigentijds is. Retro cool in zijn eigen woorden. Het patroon is de trademark voor het merk.

Het begin wordt gemaakt met een capsule collectie. Deze werd geïnspireerd door de huidige sport trend die de runways op dit moment overneemt. Één mooie en simpele sweater uitgevoerd in vier verschillende kleuren. De RETRO collectie zal later dit jaar worden uitgebreid met polo’s en t-shirts. De campagne werd geschoten voor een van Clean’s favorites Konrad Sachadel met model Joël Candelaria. Wij zijn benieuwd naar de gehele collectie. So far… WE LOVE IT!

www.marcus-e.com

MARCUS-E-RETRO-CAMPAIGN-I MARCUS-E-RETRO-CAMPAIGN-II

Reageren