WE LOVE: LATEX LUCIFER (NSFW)

Latex, heel veel latex. Er is geen foto online te vinden van LATEX LUCIFER zonder latex. Logisch natuurlijk, hij heeft deze naam niet voor niets aangenomen. Om een of andere manier word het glimmende, strak-om-het-lijf stof altijd geassocieerd met fetish. Dit spreekt uiteraard voor zich. De fotograaf weet het echter te portretteren in het alledaagse leven.

latex-lucifer-1

De fotografie van de jonge getalenteerde is ruw en ├ęcht. Mooie dames en knappe mannen geven zichzelf bloot waarna ze zich hullen in latex. Wanneer je de foto’s bekijkt voelt het alsof je met hen in de kamer staat. Het is zo ‘van dichtbij’ genomen dat je zo hun persoonlijke area intreedt. Uiteraard is hij niet de enige fotograaf die dit kan. Het unieke aspect zit hem toch echt in het vuurrode- en dodelijk zwarte latex. Het geeft net dat beetje extra dat er voor zorgt dat je niet anders kan dan je fantasie los laten lopen op elke foto. “Wat ging er vooraf aan deze foto? Wat is er hierna gebeurd? Waar was dit? Hoe krijg je dit in hemelsnaam aan? Hoe kreeg Lucy het model zo op hun gemak?”.

latex-lucifer-3

Antwoorden op deze vragen kan je de komende drie dagen krijgen tijdens zijn expositie in Brooklyn. Mocht je toevallig in de buurt zijn natuurlijk. Voor meer informatie kan je zijn Instagram volgen. Of breng gewoon een bezoekje aan zijn overheerlijke website. Een ding is zeker; Clean loves him!

latex-lucifer-5 latex-lucifer-4 latex-lucifer-2

Reageren