WE LOVE: Harry Styles

Geen verrassingen hier. Want ja laten we eerlijk zijn, we all love Harry Styles. Dat deden we al, want wie kan deze stijlvolle man met kuiltjes in zijn wangen nou weerstaan? Wij in elk geval niet. We zijn recentelijk echter nog meer van hem gaan houden. Vanzelfsprekend is dit vanwege zijn debuut als solo artiest.

harry-styles-1

De zanger laat horen dat hij een grotere artiest is dan de jongen die slechts een bandlid van One Direction was. De hartenbreker wist de hele wereld te verrassen dankzij zijn meer dan perfecte grootse debuut. Deze maakte hij met “Sign Of The Times”. Een instant klassieker die hem in een klap in het rijtje klassiekers van Prince en David Bowie zet. Is dit iets teveel gezegd? Bekijk dan eens zijn recente optredens van zijn nieuwe muziek.

Los van zijn muziek weet de zanger keer op keer zijn entree te maken als een heuse stijl icoon. Geen wonder dat de fashionwereld verliefd is op meneer Styles. Zijn kleding keuze mag opmerkelijk worden genoemd. Hij gaat vaak voor een pak met vrouwelijke invloeden. Zo draagt hij het liefst roze, broeken met wijde pijpen of een blouse met een grote strik. We zeggen opmerkelijk, maar tegelijkertijd vragen we ons af waarom het woord nodig is. Harry rocks it, and nobody should give a fuck about gender! Dat is dan ook gelijk waar Harry voor staat. En dat is op zijn beurt nog een reden van hem te houden. Liefde!

harry-styles-2

Reageren