WE LOVE: Dua & Paul

Iedereen houd van power-couples. Van Britney en Justin tot Justin en Selena, de verrassend heerlijke Cassie en Diddy en uiteraard werelds favoriete koppel Beyonce en Jay-Z. Aan het rijtje geliefden kunnen we nu een heel mooi setje toevoegen. Namelijk niemand minder dan Dua Lipa en Paul Klein. Ik hoor sommigen denken “Dua en wie!?”.

Dua Lipa kennen we natuurlijk allemaal dankzij haar monsterhits “Be The One” en “New Rules” en haar samenwerkingen met Wale, Sean Paul en onze eigen Martin Garrix. Laatst genoemde werd overigens ook gekoppeld aan de zangeres maar niets is minder waar. De gelukkige is model, acteur en front man van de band LANY. Van deze band heb je zeer waarschijnlijk wel al eens gehoord. Ze worden namelijk veelvuldig besproken op Clean. Steengoede laid-back muziek gebracht door een hele fijne band met prachtmannen.

dua-paul

Waarom houden we zo van dit koppel? Sowieso kunnen we niet wachten om Dua en Paul samen te horen zingen. De hese, krachtige en unieke stem van Dua zal perfect werken met de kalme, engelachtige stem van Paul. Het zal echter niet bij zingen blijven. Beide zijn steengoede modellen. Wij zien de banners, covers en campagnes al voor ons vol met shoots van dit heerlijke duo.

Volg beide supersterren op Instagram om te zien hoe mega cute ze zijn! Een droom die uitkomt. Dua Lipa Instagram / Paul Klein Instagram

Reageren