WE LOVE: Craig Stickland

Craig Stickland, een naam die je misschien nog nooit hebt gehoord. Daar wil Clean graag verandering in brengen. Enkele weken geleden stonden we niet wetend oog in oog met de, voor ons, nieuwe artiest. De zanger mocht namelijk het voorprogramma van JoJo verzorgen tijdens haar Europese tour. En we mogen de “Leave (Get Out)” zangeres complimenten geven voor haar keuze. Na flink nieuwsgierig te zijn gemaakt zijn we gelijk het grote net opgedoken om alles te weten te komen over deze prachtige man.

craig-stickland-4

Waar we op onze beurt dachten dat we een opkomende singer-songwriter aan het bewonderen waren blijkt niets minder waar. Clean keek naar een model (we hadden het kunnen weten), zanger én acteur. We hebben te maken met een alleskunner. Voor zijn acteer carrière speelt hij momenteel in de serie Lost Generation. Het is echter zijn muziek en knappe kop waar hij onze aandacht mee weet te pakken.

Zijn muziek is radio-hapklare singer-songwriter muziek. Wellicht klinkt dit iets te mondvol. Het is de muziek die je mag verwachten in een leuk café waar je met je ouders heen kunt gaan. En beiden zullen genieten uiteraard. Het is vooral de stem wat de zanger uniek maakt. Deze man heeft écht een dijk van een stem. Zo een waar je stil van word en het kippenvel op je lijf zet. En wij kunnen het weten na deze man live te hebben mogen zien.

craig-stickland-1

Aan zijn modellen carrière maken we geen woorden vuil. Dit laten we je liever visueel zien doormiddel van onze favoriete foto’s. Een ding is zeker, WE LOVE Craig!

Instagram
YouTube

craig-stickland-5 craig-stickland-2 craig-stickland-3

 

Reageren