Take a seat at Solange’s table

Afgelopen week kregen we uit het niets goed nieuws van Solange. Op haar website maakte ze bekend dat haar nieuwe album op 30 september word uitgebracht. Precies, vandaag dus! Hoewel de media de afgelopen maanden vooral bezig was met haar iets minder succesvolle zus Beyoncé is het nu dan toch echt tijd voor Solange om weer in de schijnwerpers te staan.

In 2012 bracht de zangeres haar geliefde EP True uit. Hierop staan de parels “Losing You” en “Some Things Never Seem To Fucking Work”. Haar nieuwste werk komt in de vorm van A Seat At The Table. We zitten nu ongeveer op onze derde luisterbeurt en vinden het al geweldig. De producties op het album zijn iet wat meer ingetogen dan die op de EP. Desondanks mag je het er wel enigszins mee vergelijken. Soulvolle nummers met een alternatief randje. Ietwat minder up-tempo dan zijn voorganger maar in ruil hiervoor krijgen we meer vocale trucjes van mevrouw Knowles.

Onze favorieten voor nu zijn het funky “Junie”, de Lil Wayne samenwerking “Mad” en “Don’t Touch My Hair” die begint met de krachtige interlude “Tina Taught Me”. Los van deze favorieten kunnen we eigenlijk met een gerust hart het gehele album aanraden. Wat een prachtplaat!

solange-2

Reageren