Nicki Minaj – Pills N Potions

Nicki Minaj laat alle gekkigheid achterwege in de video voor “Pills N Potions”. Geen hysterische pruiken en outfits wél Tumblr klare beelden.

Origineel bericht 21 mei 2014
Pound the alarm! Guess who’s back! Nicki Nicki Nicki is terug om te laten horen wat ze in huis heeft. Ondertussen weten we al dat dit heel wat is. Ze kan rappen als een monster, ze kan pophits maken alsof ze de queen of pop is, ze kan liefdesliedjes maken zoals niemand anders dat kan. Laatstgenoemde is het geval voor haar laatste single.

De temperaturen stijgen, de bikini’s zijn volop in de verkoop en iedereen is massaal aan het lijnen voor een strand-klaar lichaam. De zomer komt er aan. Hier trekt Nicki Minaj zich echter niks van aan. Waarschijnlijk was iedereen klaar voor een nieuwe “Starships” of “Pound The Alarm”. Ik moet je teleurstellen. De rapper levert ons een nieuwe “Right Thru Me” en “Your Love”. Clean moet zeggen; het is een vreemde keuze als comebacksingle. Dit zag niemand aankomen. En toch is het heerlijk. Het verrast, het pakt je en daardoor zou het zomaar een dikke hit kunnen worden. We love it!

Nicki Minaj – Pills N Potions
US Singlerelease: Binnenkort

Reageren