MTV EMA line-up-date

Terwijl wij op onze kalender de dagen aftellen is MTV op het kantoor druk met de laatste telefoontjes plegen. Telefoontjes naar de artiesten die ook de kans krijgen de Ziggo Dome op 10 november onveilig te maken. De eerste artiesten werden onlangs al bekend gemaakt; Katy Perry, Miley Cyrus, The Killers en RedFoo kregen al een telefoontje. Vandaag was het tijd voor een officiële line-up-date.

De eerste naam is er een die we met z’n alle al aan zagen komen; Afrojack staat op het podium met zijn nieuwste single. Samen met Spree Wilson brengt hij “The Spark” live ter gehore. Wist je dat dit ook het officiële thema nummer is van de MTV EMA van dit jaar? De DJ heeft er in elk geval zin in, hij vertelde MTV “Het is te gek om genomineerd te zijn voor twee EMAs en om bovendien ook nog op te treden tijdens deze muziekawardshow! De MTV EMA is een van mijn favoriete awardshows en het feit dat het in Amsterdam is, maakt het nog specialer. Wat er ook gebeurt, het is een serieuze eer dat ik genomineerd ben en ik kan niet eens uitleggen hoe dope het is dat mijn nieuwe track ‘The Spark’ het officiële themanummer is!”

Robin Thicke zal na zijn optreden bij de VMA’s ook het EMA prodium betreden. Of hij deze keer ook weer de hulp van Miley Cyrus inroept is niet bekend. Wel is bekend dat het opnieuw een spektakel zal worden. Hij is genomineerd voor 4 awards, dat is al een feestje op zich. “Ik ben dankbaar en enthousiast dat ik zowel genomineerd ben als optreedt tijdens de MTV EMA 2013. Ik weet zeker dat het een waanzinnige avond wordt.” Rap legende Snoop Dogg zal ook optreden op de avond van 10 november. Hij staat echter niet in de Ziggo Dome maar in de Melkweg, de tweede locatie van de MTV EMA show. De laatste naam die wordt toegevoegd is Imagine Dragons. Deze nieuwe band staat garant voor een goede show. Wij hopen stiekem op een medley van de recente singles.

MTV, laat je presentators zingen
Naast de nieuwe performers zijn ook de namen van de presentators bekend gemaakt. Deze namen zijn favorieten van Clean, grote favorieten. Wij vragen ons dan ook af waarom MTV zijn presentators niet een optreden laat geven. Ze zijn er toch! Wij weten namelijk zeker dat Ellie Goulding en Iggy Azalea een show kunnen neerzetten waar je U tegen zegt. Om nog maar te zwijgen over de dikke hits die beide dames scoren met “Burn” en “Work”. Hetzelfde geld voor Ariana Grande. Misschien dat Katy Perry een goed woordje voor de zangeres kan doen? Eerder vertelde de “Roar” zangeres dat Ariana de beste stem van de pop-industrie op het moment heeft. Ons lijkt het tijd dit aan heel Europa te laten horen!

Aftellen naar de MTV EMA show? Bekijk de officiële website om te zien hoe lang het nog duurt!

Reacties zijn niet toegestaan.