Milkshake Warming-up

30 en 31 juli is het zover; Milkshake festival! En ja dat lees je goed, dit jaar worden we niet op een maar twee dagen festival getrakteerd. Een weekend lang feesten op de deuntjes van concepten als Vieze Poezendek, F*CKING POP QUEERS, Matinee Ibiza en nog veel meer. Podia’s die ieder iets anders te bieden hebben waardoor het festival zo toegankelijk is voor iedereen. Ondanks deze verschillende genre stromingen staat er een ding centraal; de liefde!

Dit jaar vind je op het terrein een mega grote roller disco. Kun jij niet skaten? Geen paniek dames en heren! Zaterdag 11 juni geeft Milkshake namelijk een feestje in Paradiso. En ja je raad het al, een roller disco feestje. De grote zaal word omgetoverd tot een heuse skate hal. De heren van Skate Dance zijn aanwezig voor cursussen en uiteraard kunnen er skates worden gehuurd. Een betere voorbereiding kun je je niet wensen. Sowieso, wie zegt er nee tegen nog een extra dagje Milkshake? Wij in elk geval niet! Tot dan.

Tickets kopen doe je hier, tenzij je in het bezit bent van een ticket voor het festival. In dat geval mag je gratis komen dansen.

Reageren