Love in the Milkshake Festival air!

De zon schijnt op zijn best en de regen lijkt voor nu nog ver weg. Genoeg reden voor flink wat mannen om kleding achterwege te laten om plaats te maken voor hun mooiste zwembroek of ondergoed. Je voelt je gelijk thuis en welkom. Niet zo zeer met het idee om ook gelijk de eerste beste wc te zoeken om ook jouw kleren zo snel mogelijk uit te trekken. Nee, gelijk is duidelijk dat vandaag alles mag en kan zolang je elkaar maar respecteert. En dat gebeurd. Het hele festival voelt aan als een festival dat de liefde viert. Dit is dan ook gelijk wat Milkshake het fijnste festival maakt dat Nederland rijk is.

Het festival wordt voor ons geopend met de broertjes van Doppelgang. Een betere opening kun je je niet wensen. Sander en Maurice veroveren het publiek met hun set vol disco, electro en indie. Op onze weg naar de Natte Poezenplek ruilen we de elektronische geluiden in voor de beste hip-hop en R&B. En als ik zeg beste dan bedoel ik ook beste. Mijn dag is gelijk goed wanneer Cassie’s “Me & U” wordt gedraaid. De grootste hits van o.a. Beyoncé, Kanye West en Rihanna komen voorbij. Je begrijpt wel dat iedereen los gaat en uit volle borst meezingt. Hoogtepunten van de dag vinden plaats op de Paradiso stage en Down The Drain by Erwin Olaf. Wanneer Aquaaerobika het podium oploopt gaat iedereen gelijk los. Met een verschijning waar je U tegen zegt en muziek die je nooit eerder hoorde is de show compleet. Mocht je de muziek niks vinden dan kun je gewoon heerlijk met open mond van het optreden genieten. De opblaasbare latex kostuums maken plaats voor grote kartonnen popsterren. The G-Team is klaar om ons een van de beste sets van de avond te brengen. En dat doen ze. Potverdorie, genieten!

Het festival kan op veel verschillende manieren worden afgesloten. Clean koos voor Bob Sinclar op de Down The Drain by Erwin Olaf stage. Daar sta je dan, te dansen in het schuim op de heerlijkste beats van de held die als enige droog staat. De gehele ruimte wordt gevuld met schuim wat de, mega tof aangeklede, ruimte nét wat extra volume geeft. Waar aan het begin van de dag velen opzij gaan voor de schuim lijkt niemand er nog een probleem mee te hebben tijdens de afsluiter. Er wordt gedanst, gekust en gedronken en dat allemaal in een zee van schuim, knappe mannen, mooie vrouwen en een set waar je U tegen zegt.

Verdrietig loop ik met mijn natte sokken richting de uitgang. Milkshake festival heeft namelijk een minpuntje. Het is zo snel afgelopen! Dit is dan ook gelijk het enige minpuntje. “For All Who Love” is in geen enkel opzicht gelogen. Ik beleefde, voelde en rook de liefde overal! Wij houden van Milkshake en Milkshake van ons! Love was in the air!

_MG_7715 IMG_1194 MILKSHAKE-257

Reageren