Little Mix – Little Me

Hoewel we niet mega fan zijn van de singlekeuze worden we redelijk blij van de video. Het is precies wat je verwacht en alles wat je al vaker hebt gezien. Maar het is prima en schattig.

Origineel bericht 20 november 2013
De december maand komt er aan, dit betekend een overvloed aan ballads en mid-tempo singles. Uiteraard doet een girlband als Little Mix hier aan mee. De groep gaat voor de meest voor de hand liggende keuze voor de volgende single.

De fans mochten via Facebook raden wat de nieuwe single van de vier koppige band ging worden. Zo’n 80% gaf het goede antwoord en de andere 20% had zijn hoop gevestigd op een andere keuze. Ik behoor tot die laatste twintig procent. “Little Me” is mij wat te veilig en radiovriendelijk. Zeker als je nagaat dat er zoveel beter materiaal op het album staat. En ja, ook gewoon mid- en slow-tempo nummers. Geef mij maar “Towers” of “These Four Walls”. Beide zijn super mooi, minder commercieel maar zeker niet minder radiovriendelijk. Zullen ze zich bedenken als ze dit lezen?

Little Mix – Little Me
UK Singlerelease: Januari 2014

Reacties zijn niet toegestaan.