LazyWack: Stay Hungry. Stay Foolish.

“Stay Hungry. Stay Foolish.” Deze citaat zorgde voor inspiratie bij het ontwerpen van de allereerste collectie van het gloednieuwe merk LazyWack. Ruud van Eijk vertelt ons:

“LazyWack is for people who love boring things and hate the Fiat Multipla. We love nightlife and we hate sprouts. In the end we’re just kidding. We’re here to have some fun. Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die. You will succeed because most people are lazy.” 

Hotdog, avocado, cheeseburger, ice cream en pizza! Klinkt als een heerlijk en lui feestmaal, voor LazyWack zijn het de ontwerpen van de eerste vijf shirts. Grafisch ontwerper Ruud van Eijk zette zijn vrije tijd om in vijf shirts met kleurige prints. Deze creatieveling heeft stiekem al een breed portfolio met onder andere video’s en posters voor vette festivals. Zo werkte hij voor en met Sensation, Nicky Romero, Headhunterz, David Guetta en Q-dance. Een CV waar je u tegen zegt!

Kun je niet wachten om een T-shirt van de aller aller allereerste collectie van LazyWack te bemachtigen? Neem eens een kijkje op de website en gooi ze alle vijf in je winkelmandje!

www.lazywack.com
Volg LazyWack op Facebook!

Door Mirte van Schaijk

LW001-Hotdog-Tshirt LW002-Avocado-Tshirt LW003-Cheeseburger-Tshirt LW004-Icecream-Tshirt LW005-Pizza-Tshirt

Reacties zijn niet toegestaan.