HEET NIEUW TALENT: Johnny Stimson

Talent, een van onze favoriete woorden. Een woord dat breed en op iedereen van toepassing is. Een ‘gave’ die gezien mag worden. Aan dit gezien worden helpt Clean graag een handje mee. Wij zetten talent in de spotlight. Of je nou een getalenteerd muziekmaker bent of een fotograaf die zijn talent onder de loep neemt, wij delen je werk met liefde. Deze liefde wordt je voorgeschoteld in HEET NIEUW TALENT.

Na Ed Sheeran is het de hoogste tijd dat een nieuwe ‘red head’ de muziekindustrie overneemt. Tja sorry, Clean is niet zo’n fan van onze Ed. Wel zijn we fan van Johnny Stimson. Deze jongeman bezit dezelfde muzikaliteit en mooie rode lokken. De zanger had slechts vier nummers nodig ons te overtuigen hem de volgende HEET NIEUW TALENT te maken. De eer voor de allereerste keer ging naar Jon Bellion. Grappig, want het stokje wordt doorgegeven aan de volgende ‘Johnny’!

Johnny-Stimson-SO.-GOOD.-2014-1500x1500SO. GOOD.
Deze week trakteerde Johnny Stimson ons op nieuwe muziek. En potverdikkie zeg! Wat is dit lekker, jezus! Waar de voorgangers échte funky, dans nummers waren pakt hij het dit keer helemaal anders aan. Een sensuele productie overgoten met heerlijke old-school jazz geluiden en uiteraard ontbreekt Johnny’s charmante stemgeluid niet. Gekke is dat de zanger nog geen handtekening mocht zetten bij een groot platenlabel. Wij gokken echter dat hier verandering in gaat komen met deze nieuwe single. Zoals hij zelf al zegt; dit is “SO. GOOD.”!

Ik neem aan dat je op de hoogte wilt blijven van alles rondom Johnny. Like de jongeman op Facebook!

Reageren