Fuck Love, Love David Koch

Clean houdt van modellen. Wij vinden dan ook dat modellen zichzelf mogen laten zien. Uiteraard gebeurd dit wanner zij schitteren in een editorial of de cover van een magazine sieren. Maar wie zien we eigenlijk? Wat is zijn of haar ambitie? Voor wie willen ze graag werken in hun carrière? Wij willen alles weten. Clean stelt modellen aan je voor met onze rubriek “Fuck Love, Love Models”.

david-selfieModel: David Koch
AgencyAdam Models NYCMajor Models Milan en Sight Management Studio

Hoe was het om jezelf als model voor het eerst op internet tegen te komen?
Het was een super gevoel! Ik heb het als eerst aan mijn moeder laten zien, ze was super trots. Aan het begin was het wel een beetje vreemd, ondertussen ben ik er aan gewend.

Noem een (kleding)merk en magazine waar je met liefde mee zou willen samenwerken.
Calvin Klein en Givenchy zijn goede merken. Om model te mogen staan voor deze merken zou super zijn. Vogue zou uiteraard niet verkeerd zijn als magazine keuze haha.

Voor je volgende fotoshoot heb je de kans samen te werken met een fotograaf naar keuze. Wie is de gelukkige?
Moeilijke vraag! Ik vind het tof om met zoveel mogelijk fotografen te werken voor de ervaring. Ik probeer niet te veel vooruit te plannen, ik laat de dingen gebeuren zoals ze gaan.

Je krijgt van Clean de mogelijkheid om met één model en één artiest op de foto te gaan. Wie krijgt het telefoontje?
Als model zou ik voor Kate Moss gaan, ik vind haar super. Als artiest vind ik Jennifer Aniston en Cameron Diaz geel goed. Ik kan niet kiezen tussen deze twee!

Welke cocktail of drankje beschrijft je persoonlijkheid het best?
Sex on the beach, want tja ik hou van sex op het strand haha. Ik ben erg sterk, zoet en ik hou van fruit en sex.

Wat is je favoriete nummer op dit moment en allertijden?
Ik vind de wat oudere muziek van Oasis en Journey heel goed. Maar ook hedendaagse artiesten als Chris Brown, Taio Cruz en Avicii vind ik heel goed!

Waar zien we je over vijf jaar?
Over vijf jaar ben ik hopelijk samen met mijn vrouw. Mocht ik ondertussen nog niet getrouwd zijn dan wil ik gewoon gelukkig zijn met mijn vriendin haha.

Volg David Koch op Facebook en op Instagram @DAVIDKOCH8

David-1 David-2 David-3 David-4 David-5 David-6

Reageren