FESTIVAL REVIEW: Milkshake 2018

Met heuse glittershorts, een grote zonnebril en dus heel veel zon ben ik er weer klaar voor. Zoals ieder jaar werd ook dit jaar Pride Month gestart met het grootste open minded festival van Nederland. Milkshake natuurlijk! En dit jaar deden ze het grootser dan ooit tevoren. Mag Clean je terug nemen naar de zaterdag van het festival?

Gezien er vroeg in de middag wat druppels regen vielen kwam het festival ietwat later op gang dan gewoonlijk. Geen probleem natuurlijk, des te meer ruimte om onze dansmoves te laten shinen. En nog beter; er staat (nog) geen rij bij de heuse cake walk. Want ja, Milkshake zou Milkshake niet zijn als ze geen verassingen voor ons klaar hebben staan. En dus krijgen we twee kermis attracties, een cake walk en een carrousel op het Supertoys podium. Ja dat lees je goed, zo tof!

Waar ik me vandaag het meest op verheug is alle goddelijke beats bij Vieze Poezendek stage. Helaas word ik flink teleurgesteld. Waar het andere jaren urban en hip-hop op zijn best is krijgen we dit jaar vier keer “APESHIT” van The Carters omringd met een hele hoop electro beats. En tja, hier zit Clean helaas niet op te wachten. De muziek was over het gehele festival eentonig deze zaterdag. Erg jammer.

Als we onze InstaStories en vrienden mogen geloven was de zondag echter stukken beter. Heerlijke beats, betere line-up, De Jeugd van Tegenwoordig die een feest neer zet en Pronceptual. Maar helaas blijft dit bij ‘horen zeggen’ gezien we het tweede feestje niet bijwoonde.

Volgend jaar beter. Still love you Milkshake!

Reageren