Fat Joe – Ballin’

Wanneer je “Lean Back” in de club aanzet gaat iedereen ongetwijfeld de dansvloer op. Het nummer staat voor ons dan ook in de geschiedenis als de enige Fat Joe hit. Alles wat hierna kwam viel automatisch tegen. Toch verraste de rapper ons afgelopen jaar. Hij bracht ons “Another Round” samen met Chris Brown. Geen hoogstandje, maar zeker lekker. Uiteraard was Chris Brown hier verantwoordelijk voor. Zijn refrein blijft heel de dag in je hoofd spoken.

Deze week trok Fat Joe weer onze aandacht. Echter niet omdat we zijn naam zagen staan. Nee, wij zagen Teyana Taylor als gastartiest in de titel. Sinds haar eerste single “Google Me” uit 2008 zijn wij fan. Velen mensen blijven het verwende nest uit My Super Sweet 16 zien. Zonde, want de jongedame heeft talent en een heerlijke stem. Nu is het eindelijk tijd dit te laten zien aan de rest van de wereld. Ze tekende een contract bij Kanye West’s label G.O.O.D. music en was te horen op het Cruel Summer album. Met name haar duet met John Legend, “Bliss“, is een luisterbeurt waard.

Terug naar Fat Joe. Zijn nieuwe single is “Ballin” waarvoor hij de studio indook met Wiz Khalifa en Teyana Taylor. ‘Cash rules everything around me’ zingt Teyana op het aanstekelijke refrein.

Reageren