FASHIONCLASH Festival: Stad en markt in teken van mode

Vorig jaar vond in Maastricht een groot mode feestje plaats. Vorig jaar vierde FASHIONCLASH namelijk haar vijfde verjaardag. Hoewel vijf beter doorgaat als mijlpaal wordt de zesde editie een even of zelfs nog groter feestje!

In haar zesde editie gaat FASHIONCLASH door het leven als festival. Dit betekent niet dat er ineens talloze muzikale artiesten komen optreden, nee dit betekent slechts dat we een nóg groter evenement mogen verwachten. Van 12 t/m 15 juni kunnen we een programma verwachten vol met modeshows, tentoonstellingen, Clash project, film, theater, dans, pop-up stores, lezingen en nog veel meer speciale projecten. En dit allemaal in een internationaal jasje. Meer dan 100 veelbelovende talenten uit binnen- en buitenland krijgen de gelegenheid te laten zien wat ze in huis hebben. Mocht je je afvragen waarom het woordje ‘clash’ zo vaak terug komt. ‘Clash’ staat voor een ontmoeting van talent, culturen, disciplines en publiek rondom het begrip mode.

Stad en markt in teken van FASHIONCLASH
Net zoals vorig jaar zal ook dit jaar de stad worden omgetoverd in een grote FASHIONCLASH walhalla. Het Side Program vind plaats op diverse locaties in Maastricht. Je kunt pop-up stores, exposities, lezingen, Fashion Film Night Out en nog veel meer events verwachten. Dit allen wordt georganiseerd in geselecteerde boetieks, horeca en culturele instellingen. Ook dit jaar sluit de Bijenkorf zich weer aan om podia aan de gratis modeshows te geven. Naast al het goede in de stad is er dit jaar een heuse FASHIONCLASH Market. In de SAMdecorfabriek vind je de designer market waar je bijzondere fashion items, accessoires en sieraden van nieuws ontwerpers en labels kunt vinden. In de market vind je kraampjes van o.a. MLY, Stieglitz, Lore van Keer, Klekko, Amal Kiran Jana, Marina Stanimirovic, HEIMWEH, Plùs Que Ma Viè by Andrea Lazzari en veel meer. De eerste euro’s worden je al bespaard! De toegang is namelijk gratis!

FASHIONCLASH Festival 2014 beloofd een uitbarsting van mode, dans en met name talloze nieuwe talenten en ontdekkingen te worden. Het beloof een evenement te worden waar jij als liefhebber bij moet zijn. Tickets en meer informatie vind je op de website van het festival.

FACL032-WTK-fashionclash

Reageren