Estelle – Make Her Say (Beat It Up)

Eindelijk is ook de video voor het geniale nummer “Make Her Say (Beat It Up) te bekijken. En wauw, ook deze is geniaal. Estelle laat verschillende stelletjes aan het woord over hun liefdesleven waarna ze vervolgens het bed induiken. En de stelletjes komen in alle soorten en maten, prachtig!

Origineel bericht 19 februari 2014
Godverdomme, dit is misschien wel waar we al jaren op hebben gewacht. Estelle geeft je alles wat je wilt en meer. Bij het luisteren van het nummer vind je misschien dat we overdrijven maar nee, dat is niet zo. De zangeres neemt een geniale stap op “Make Her Say (Beat It Up)”. Ze zet een stap in de hip-hop wereld van de mannen. No holding back. Wat mannen kunnen kan Estelle ook. Ze zet de vrouw in de meest onsmakelijke, seksuele manier mogelijk centraal in de lyrics. Vrouwen zijn er misschien geen fan van omdat ze het vies of wat dan ook vinden. Clean ziet het tegendeel, de zangeres neemt de touwtjes in eigen handen en laat hiermee zien boven de man te staan.

Los van de boodschap worden we ook nog eens getrakteerd op een verdomd fijne productie. Hier staat die gelijk op repeat, want potverdikkie wat is dit verslavend. Wij hopen op meer van dit op haar derde mixtape Love & Happiness Vol. 3 How Stella Got Her Groove Back.

Estelle – Make Her Say (Beat It Up)
US Singlerelease: streetsingle

Reageren