Eindejaar lijstje: Best Underrated 2013

2013 komt bijna aan zijn einde. De eindejaar lijstjes duiken deze maand overal op. Uiteraard kan Clean niet achterblijven. Wij verklappen deze week onze favorieten binnen de categorieën Best Pop, Best Urban, Best New, Best Video en Best Underrated.

10. Kay
In mijn ogen zou ze de grootste binnenkomer de popmuziek mogen zijn. Helaas is het tegenovergestelde het geval. De zangeres werd op straat gezet door haar grote platenlabel. Tijd om de touwtjes in ogen handen te nemen. Dit is precies wat Kay doet. Onlangs bracht ze zelfs haar debuut album uit. Een album volgepropt met fijne popnummers aanstekelijk als de griep.

 

9. Kat Dahlia
Deze jongedame is vers van de pers en weet ons nu al fan te maken. Haar stem, haar teksten en haar muziek; alles wijst op een superster. Je zou denken dat ze hit na hit scoort met haar muziek. Maar nee, de grote massa moet er tot nog toe niets van hebben. Gelukkig geeft Kat niet op. Wacht maar, ooit wordt deze dame een grote!

 

8. Daley
Kan iemand Engeland wakker schudden? Ze zijn in het bezit van een grote urban ster met een uiterlijk voor de RED HOT expositie van Thomas Knights. Uniek, een roodharige jongen met de soul van een donkere jongen van wereldformaat. Hoewel Clean er niet aan twijfeld of Daley Eem grote superster gaat worden had dit van ons in 2013 al gemogen.

 

7. Cher Lloyd
2012 was een groots jaar voor Cher Lloyd. 2013 was wat rustiger rondom de X-Factor kandidaat. En dat terwijl ze een steengoed pop nummer serveerde. Volgens mij moet de wereld opnieuw worden herinnert aan hoe goed Cher Lloyd is. Ze kan zingen en weet wat popmuziek is.

 

6. Mutya Keisha Siobhan
De originele Sugababes kwamen dit jaar officieel terug. Deze comeback werd door velen al gelijk beschouwd als de comeback van het jaar. Logisch, het debuut album van dertien jaar geleden was geniaal. In 2013 is de muziek nog even geniaal laten ze met “Flatline” horen. Toch wist het nummer geen potten te breken. Verdacht! Wordt 2014 een beter jaar voor het trio?

 

5. Tiffany Evans
Het urban wereldje is in het bezit van een grote ster zonder zich er van bewust te zijn. Serieus hoor, mag deze jongedame misschien iets meer credit krijgen voor haar muziek? Tiffany Evans bracht ons dit jaar haar EP 143. Volgepropt met overheerlijke nummers overgoten met het gouden keeltje van mevrouw Evans. “Tell A Chic” is het hoogstandje van de EP.

 

4. Cassie
Het maakt niet uit in welk jaar we zitten, Cassie komt ieder jaar terug in het Best Underrated lijstje. Niemand wil begrijpen dat de zangeres perfect is. Ze is een kameleon die zich aan iedere producer en genre kan aanpassen. 2013 was een muzikaal jaar voor de bloedmooie zangeres. We werden getrakteerd op de EP RockaByeBaby. Laat de volgende officiële single maar weer komen Cassie. Wij wachten met smacht.

 

3. Natalia Kills
De meest ondergewaardeerde popzangeres in de geschiedenis van pop muziek.

 

2. JoJo
Als zelfs Drake het ziet, waarom wordt de rest van de wereld dan niet wakker? JoJo is een van de beste dingen die popmuziek ooit is overkomen. Helaas zijn er flink wat problemen met het label van de zangeres. Dikke helaas zelfs. Hierdoor wordt haar derde studio album als maar uitgesteld. Heel gemeen, wij kunnen namelijk niet meer wachten. Free JoJo!

 

1. Ciara
Er is maar een koningin op urban gebied. Er is maar een zangeres die optredens kan geven zoals zij dat doet. Er is geen artiest die zoveel meer succes verdiend dan ze heeft. Er is maar een Ciara.

 

Reageren