CONCERT REVIEW: Zara Larsson

Haar entree staat gelijk aan wat we kunnen verwachten van deze avond; groots. Met een van haar grootste hits opent Zara Larsson haar eerste show in Nederland. De Melkweg blijkt gelijk wakker te zijn. Er lijkt namelijk niemand te zijn die “Never Forget You” niet uit volle borst meezingt. En dat moet goed voelen voor de jonge popster. Of het aan ons ligt weet ik niet, maar deze zangeres heeft energie. Dat zie en voel je.

Het wereldwijde debuut album So Good (haar eerste werd alleen in Zweden uitgebracht) liet even op zich wachten. Dit brengt de nodige voordelen mee voor haar show. Het album staat namelijk bomvol met hits. Resultaat? Iedereen kan meezingen met het grootste gedeelte van het concert. En dat gebeurd dus ook. Bij nummers als “Ain’t My Fault”, “Girls Like”, “So Good” en “Symphony” is de Zweedse schoonheid bijna overbodig op het podium, zo luid word er meegezongen.

zara-larsson-live

De hoogtepunten van de avond komen in de vorm van “Don’t Let Me Be Yours”. Deze word namelijk in de mix gegooid met de heer die verantwoordelijk is voor de songtekst; Ed Sheeran. De mash-up tussen “Shape Of You” en Zara’s eigen “Don’t Let Me Be Yours” gaan perfect samen. Een ander hoogtepunt is wanneer de energierijke show even plaats maakt voor een ballad. Onze Track Of The Day “I Can’t Fall In Love Without You” word prachtig gezongen. Wanneer de show tot een eind komt word uiteraard de allergrootste hit “Lush Life” gezongen. Er word gezongen, gedanst en genoten.

Dit was niet zomaar een concert. Nee, Clean was getuige bij het prille begin van de grootse carrière van Zara Larsson. Want van alle vrouwelijke nieuwkomers die we recentelijk live hebben gezien heeft er maar één de kans uit te groeien tot een pop prinses. En dat is Zara Larsson!

31 oktober staat Zara Larsson in de AFAS LIVE. Kaarten koop je hier.

Reageren