CONCERT REVIEW: Bebe Rexha

Beter laat dan nooit. Afgelopen woensdagavond stond ik samen met mijn partner in crime in de Melkweg. Een korte opsomming; papa’s met hun gillende dochters, kleffe stelletjes en een diva met buikpijn. Bebe Rexha bracht haar tweede bezoekje aan Nederland afgelopen week. Haar eerste bezoek was namelijk toen ze in Rotterdam de European Music Awards presenteerde voor MTV.

De recensie kunnen we redelijk kort houden, gezien het concert zelf ook kort was. Dat Bebe de award show mocht presenteren was niet voor niets, de jongedame houd van kletsen. De show word zo ongeveer meer gevuld met praten dan met zingen. Het bedanken van haar fans, aannemen van cadeautjes en heel veel ‘ YAAASSS‘. Alsof dat niet genoeg was stopte ze de show omdat mevrouw zich ineens ‘heel ziek’ voelde. Kan gebeuren uiteraard. Jammer dat ze het nodig vond bij terug komst nog 5 minuten te praten over haar buikpijn.

bebe-paradiso-1

Gelukkig werd er ook gezongen. En dat ging de zangeres heel goed af. Wat een stem heeft deze dame! Haar samenwerking met Martin Garrix is hierbij het hoogtepunt. De hele zaal zingt mee wanneer ze met haar gouden stootje deze hit zingt. Los van deze zijn we fan van haar G-Eazy samenwerking “F.F.F. (Fuck Fake Friends)”.

Desondanks dat het geheel wat amateuristisch aanvoelt heeft de zangeres zeker laten horen dat ze getalenteerd is!

bebe-paradiso-2

Reageren