Britney Spears – Work Bitch

Britney Spears is weer helemaal in topvorm. Haar nieuwe video voor “Work Bitch” is beter dan het nummer op zich. Heerlijk!

Origineel bericht 15 september 2013
Het was aftellen in de muziekwereld. De ‘princess of pop’ komt met een nieuw album en vandaag ging de eerste single in première. Het maakt niet uit of je de zangeres haat of omarmt, iedereen is nieuwsgierig hoe ze haar comeback maakt. Niet gek, deze single is het eerste wat we van haar horen na een van de grootste, wereldwijde, hits dit jaar “Scream & Shout”. Oké, tussendoor bezocht ze Smurfenland voor “Ooh La La” maar die tellen we niet mee.

De titel van het nummer zorgt voor flink wat nieuwsgierigheid. “Work Bitch” doet ons denken aan het legendarische ‘it’s Britney bitch!’. Deze tekst horen we echter niet terug in het nummer. Nee, Britney verteld ons precies wat je moet doen als je iets heel graag wilt; ‘You betta work bitch!’. Wat Britney wil? Een dikke wereldwijde hit! En daar heeft ze voor gewerkt. Ze heeft opnieuw de hulp ingeroepen van Will.I.Am die een handje meehelpt aan de productie van het nummer. Het is een nummer die zo op zijn album had kunnen staan. Britney levert ons een plaat die zowel klinkt als ieder dancenummer op de radio en tegelijkertijd als niets anders op de radio klinkt. Wij gokken op een hit!

Britney Spears – Work Bitch!
NL Singlerelease: 17 september 2013

Reacties zijn niet toegestaan.