Bring it on 2017!

Het nieuwe jaar is begonnen en dus staat ons weer heel veel nieuwe muziek te wachten. Er zijn een aantal dingen waarvan wij hopen dat ze dit jaar gaan gebeuren. Waarschijnlijk gebeurt het geen van allen, maar hey er is niets mis met een beetje dromen toch.

“Love On The Brain” remix
Rihanna zou in tussentijd een dikke hit moeten hebben met “Love On The Brain”. Op een of andere manier is dit echter nog niet gebeurd. Uiteraard geeft de zangeres nog niet op en vraagt ze een van haar collega’s het nummer om te toveren tot duet. Onze voorkeur gaat uit naar Adele. De Britse zangeres is nooit verlegen geweest over haar liefde voor Rihanna. So what’s the problem? Mocht Adele niet kunnen zouden we altijd nog Beyonce kunnen bellen…

rihanna-adele

Meer Cassie graag
Oké, we zijn heus wel op de hoogte dat Clean waarschijnlijk de enige is die zit te wachten op een comeback van Cassie. Maar serieus, kunnen we dit jaar meer Cassie krijgen? De zangeres heeft veel te veel te bieden aan onze wereld om zich te verstoppen in Diddy’s riante villa. Gezien Kanye West eerder al liet weten fan te zijn van de zangeres lijkt het ons een goed idee hem het album te laten produceren.

Britney’s gastartiesten
Voor haar laatste drie singles werkte Britney samen met andere artiesten. Uiteraard blijft ze dit doen in 2017. De eventuele kandidaten zijn al veelvuldig besproken in de media. Dus bij deze willen we graag Christina de studio in duiken voor een remix van “Do You Wanna Come Over?” en Justin Timberlake neemt op zijn beurt zijn vocalen op voor “Change Your Mind”. Of weet je wat. Doe maar gewoon een duet over de liefde die ze delen voor ‘all-denim-everything’. Alvast bedankt meneer Timberlake.

britney-chistr

Een Mr. Bay en Mrs. Ware comeback
Een jaar zonder James Bay en Jessie Ware is al veel te lang dus laten we hopen dat de twee druk in de studio zijn voor een nieuw album. En dan het liefst een solo album van beiden plus een album vol samenwerkingen. Want laten we eerlijk zijn; Jessie Ware en James Bay samen op een nummer zou écht de hemel zijn.

jessie-ware

Calvin Harris en zijn vrienden
Calvin Harris heeft met “Summer” en “My Way” bewezen het prima alleen te kunnen. En toch horen we hem het liefst samen met een van zijn vrienden. We nemen meer dan genoegen met nog eens een samenwerking met Rihanna en Ellie Goulding maar bij deze geven we ook graag een paar verzoekjes door. Zou je The Weeknd, Britney Spears, Justin Bieber, Adele en Selena Gomez willen bellen? Oh, en doe Beyoncé ook maar. Wat Naughty Boy kan kan jij beter toch?

beyonce

Niykee Heaton in de spotlights
2017 gaat het jaar worden waarin Niykee Heaton eindelijk in de spotlights staat. Uiteraard zijn we al jaren fan van deze getalenteerde zangeres maar we voelen dat dit jaar ook grote artiesten haar ontdekken. Uiteraard gaat ze samenwerken met Drake, Jay-z en Kanye West waarna ze een platenlabel aangeboden krijgt bij alle drie de rappers. Uiteraard tekent ze bij geen van allen en brengt ze op eigen houtje haar debuut album uit. Fijn Niykee, we kunnen niet wachten.

Love is in the air
Dit jaar komt Jaden Smith uit de kast en gaat daten met Troye Sivan. Uiteraard blijft het niet bij daten maar gaan ze ook muziek maken samen, trouwen en kinderen nemen. Lang leven Troyden.

troye-sivan

Reageren